Verloren en gevonden voorwerpen

Verloren en gevonden voorwerpen kunt u aangeven of ophalen bij de gemeente Almelo aan de Haven Zuidzijde 30.

Verloren of gevonden

U kunt een verloren of gevonden voorwerp ook melden op de landelijke website Verloren of gevonden.

Fiets of bromfiets kwijt

Bent u uw fiets of bromfiets kwijt? Doe eerst aangifte van diefstal bij de politie. Er worden ook regelmatig fietsen geruimd en naar het Stadhuisplein 2a gebracht. Deze fietsen kunnen tegen betaling worden opgehaald. Ophalen van fietsen die in beslag genomen zijn, gaat via Parkeerbeheer (bellen voor een afspraak) op telefoonnummer: (0546) 54 27 50. Neem het bewijs van aangifte mee.

Fiets verwijderd

In het stationsgebied mag u uw fiets niet neerzetten buiten de stalling. Fout geparkeerde fietsen blokkeren de in- en uitgangen en de looproutes. Op en rondom het Amaliaplein mag u uw fiets niet neerzetten op vrijdag- en zaterdagavonden van 18.00 tot 6.00 uur de volgende dag. Fout geparkeerde fietsen blokkeren daar de doorgang voor brandweer en ambulance.

Verwijderde fiets ophalen

Als u uw fiets fout hebt geparkeerd, kunnen handhavers van de gemeente uw fiets direct verwijderen. U kunt een afspraak maken om uw fiets weer op te halen. Kijk op Verloren of gevonden om te zien of uw fiets is verwijderd. Heeft u uw fiets gevonden op deze website, schrijf dan het registratienummer op. Bel (0546) 54 11 11 en maak een afspraak om uw fiets op te halen. Dat kost โ‚ฌ 15,00. Neem een identiteitsbewijs mee en een bewijs dat de fiets van u is. Bijvoorbeeld een sleutel of een aankoopbewijs.

Fiets of bromfiets gevonden

Heeft u een fiets of een bromfiets gevonden? Meld dit bij de gemeente via gevondenvoorwerpen@almelo.nl of via telefoon (0546) 54 11 11. U mag de gevonden fiets of bromfiets niet verplaatsen of zelf bewaren.

Sleutels

Hebt u sleutels verloren? Kijk op verloren of gevonden of uw sleutel is gevonden. Als u uw sleutel via deze website vindt, dan kunt u het via een formulier terugvragen. De gemeente neemt contact met u op waar en wanneer u de sleutel kunt ophalen.