Langskomen? Maak eerst online een afspraak of bel (0546) 54 11 11.

Verloren en gevonden voorwerpen

On this page

Hebt u iets verloren of gevonden? U kunt aangifte doen van verloren en gevonden voorwerpen bij parkeerbeheer van de gemeente Almelo aan het Stadhuisplein 2a.

Wat u moet weten

Verloren of gevonden

U kunt een verloren of gevonden voorwerp ook melden op de landelijke website Verloren of gevonden 

Verloren of gevonden

Fiets of bromfiets kwijt

Bent u uw fiets of bromfiets kwijt? Doe eerst aangifte van diefstal bij de politie. Daarna kunt u aan de César Franckstraat 1D kijken of uw fiets of bromfiets is teruggevonden. Dat kan op woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 18.00 uur tot 20.00 uur. Neem het bewijs van aangifte bij de politie mee.

Vanwege corona kunt u hier alleen op afspraak terecht. Bel voor een afspraak met parkeerbeheer: (0546) 54 27 50.

Fiets verwijderd

In het stationsgebied mag u uw fiets niet neerzetten buiten de stalling. Fout geparkeerde fietsen blokkeren de in- en uitgangen en de looproutes. Op en rondom het Amaliaplein mag u uw fiets niet neerzetten op vrijdag- en zaterdagavonden van 18.00 tot 6.00 uur de volgende dag. Fout geparkeerde fietsen blokkeren daar de doorgang voor brandweer en ambulance.

Verwijderde fiets ophalen

Als u uw fiets fout hebt geparkeerd, kunnen handhavers van de gemeente uw fiets direct verwijderen. U kunt een afspraak maken om uw fiets weer op te halen. Kijk op verloren of gevonden om te zien of uw fiets is verwijderd. Heeft u uw fiets gevonden op deze website, schrijf dan het registratienummer op. Bel (0546) 54 27 50 en maak een afspraak om uw fiets op te halen. Dat kost € 15.00. Neem een identiteitsbewijs mee en een bewijs dat de fiets van u is. Bijvoorbeeld een sleutel of een aankoopbewijs.

Fiets of bromfiets gevonden

Heeft u een fiets of een bromfiets gevonden? Meld dit bij de gemeente via gevondenvoorwerpen@almelo.nl of via telefoon (0546) 54 27 50. U mag de gevonden fiets of bromfiets niet verplaatsen of zelf bewaren.

Sleutels

Hebt u sleutels verloren? Alle gevonden sleutels hangen aan een bord bij de parkeerbeheer van de gemeente Almelo aan het Stadhuisplein 2a. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Beoordeel deze pagina
Back to top