Meldpunt energiearmoede

Komt u door uw hoge energierekening in geldproblemen? Of wilt u energie besparen en u weet niet hoe? Vul dan de vragenlijst in. Nadat u het meldformulier heeft ingevuld neemt iemand van de gemeente, binnen een paar dagen, contact met u op. We gaan dan kijken hoe we u kunnen helpen.

Mensen met weinig geld die wonen in een tochtig huis hebben vaak te weinig geld om hun energierekening te betalen. Vooral nu de energieprijzen zo hoog zijn. Soms zetten ze hun verwarming lager en douchen ze minder vaak. Dit is een voorbeeld van energiearmoede.

Liever telefonisch contact?

Wilt of kunt u het formulier niet invullen en wilt u graag telefonisch met iemand spreken? Bel dan naar de gemeente via telefoonnummer (0546) 54 17 80.

Energiearmoede kan ook ondernemers, verenigingen en stichtingen raken.

Voor ondernemers

Bent u ondernemer? En wilt u dat wij u op de hoogte houden van de maatregelen voor bedrijven? Neem dan contact op met het ondernemersloket.

Meldpunt voor culturele instellingen en sportverenigingen

Bent u van een culturele instelling of vereniging of van een sportvereniging? En heeft uw organisatie moeite om de energierekening te betalen? Dan kunt u ons dit laten weten via onderstaand formulier.

Meldformulier culturele instelling of sportvereniging