U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Wonen in Almelo

Volop woonmogelijkheden in Almelo: in de levendige binnenstad of in een van de kenmerkende woonwijken. Almelo heeft wijken met luxe bungalows, statige herenhuizen en villa's, maar ook tal van sfeervolle straatjes, hofjes en buurtjes met woningen uit de jaren '20 en '30. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. Wonen in Almelo betekent wonen in een groene omgeving.

Nieuwbouw

Almelo NoordOost

Landstedelijk wonen? In Almelo NoordOost krijgt u alle vrijheid om uw droomhuis te realiseren. Op ruime tot zeer ruime kavels. En helemaal naar uw eigen stijl en smaak. Interesse? Kijk op Almelo NoordOost.


Indië

Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes maar divers en verrassend. In Indië leef je in een inspirerende omgeving, waar wonen, water en groen op een bijzondere manier verweven zijn. Indië inspireert met de unieke combinatie van historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca. Interesse? Kijk op Indië.


Weggeler

Een kleurwijk stukje Almelo. In Almelo zuidoost ontstaat een bijzondere 'kleurwijk': Weggeler Almelo. Een nieuwbouwwijk met diverse woningtypen en woonstijlen. Hier woont u heerlijk tussen de stad en het groen. Weggeler Almelo wordt een veelbelovende en unieke wijk: door de centrale ligging tussen Kollenveld, Nieuwland en de Bornsestraat, maar ook door het diverse woningaanbod. 

Koophuizen

Wilt u een bestaande woning kopen in Almelo? Er zijn op internet diverse websites te vinden waarop het woningaanbod in de gemeente Almelo te bekijken is.

Huurhuizen

Wilt u een huis huren in Almelo? Kijk dan bij:

Beoordeel deze pagina
Back to top