U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Website Almelo Noordoost vernieuwd

Publicatiedatum: 
9 jun 2020
Aan mensen die een eigen huis willen bouwen, biedt Almelo NoordOost een unieke kans. Op een woonkavel zo klein of groot als mensen maar willen, kunnen zij het huis van hun dromen bouwen zonder belemmering van regels en voorschriften. Kopers krijgen volop vrijheid in stijl en architectuur.

De structuur van de vernieuwde website is logischer, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Op de pagina met veelgestelde vragen vinden geïnteresseerden het antwoord op veel voorkomende vragen. Deze vragen zijn opgesteld aan de hand van chats en (telefoon-) gesprekken met potentiele kopers.

De website geeft verder een overzichtelijk beeld van alle beschikbare kavels in het gebied, inclusief oppervlakte, kavelprijs en beschikbaarheid. De kavelcalculator geeft de bezoeker van de website een helder beeld van de totale kosten. In de kavelkaart kan de bezoeker filteren op basis van gewenste prijs, beschikbaarheid, gewenste kavelgrootte en bouwvak. 

Interesse in één van de woonkavels? Bekijk de vernieuwde website en de kavels op de kavelkaart. Ook kunt u zich vrijblijvend inschrijven, zodat we u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen.