Langskomen? Maak eerst online een afspraak of bel (0546) 54 11 11.

Proclaimer

De gemeente Almelo is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail naar de gemeente.

Mail ons

gemeente@almelo.nl

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief

Wij archiveren dagelijks de website in ons online archief.

Toegankelijkheid

Gemeente Almelo wil volledig voldoen aan de overheidsstandaard WCAG 2.0, niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Onafhankelijke deskundigen toetsen deze website op toegankelijkheid.

Meld uw toegankelijkheidsprobleem

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan via e-mail: gemeente@almelo.nl. Geef in ieder geval aan wat het probleem is dat u ervaart en de link naar de pagina of het document die daarbij hoort.

Beoordeel deze pagina
Back to top