Pop-up winkel in binnenstad van Heracles Almelo, Almelo Promotie en gemeente

Publicatiedatum: 
12 jul 2019
De gemeente Almelo, Almelo Promotie en Heracles Almelo hebben deze zomer een pop-upwinkel in de binnenstad van Almelo.

Pop-up winkel

In de tijdelijke winkel op de hoek van de Passage zijn shirts, kaarten en fanartikelen van Heracles Almelo verkrijgbaar. De gemeente Almelo en Almelo Promotie voorzien bezoekers van informatie over de stad. Burgemeester Arjen Gerritsen opende donderdagmiddag de tijdelijke winkel samen met Heracles Almelo’s algemeen directeur Rob Toussaint en eSpeler Bryan Hessing.

Uithangbord

“Het is een win-winsituatie”, vertelt Toussaint. “De binnenstad is tijdens de drukke zomerperiode een uithangbord rijker en het komt de zichtbaarheid van de stad Almelo en Heracles Almelo ten goede. Het is mooi dat de Gemeente Almelo, Almelo Promotie en wij dit project samen hebben opgepakt en zo onze binnenstad van een impuls voorzien."

Openingstijden

De pop-upwinkel is in de maanden juli en augustus drie dagen per week geopend. Bezoekers zijn welkom op donderdag (10.00-21.00 uur), vrijdag (12.00-18.00 uur) en zaterdag (10.00-17.00 uur). Ook op koopzondagen 28 juli en 25 augustus (12.00-17.00 uur) is de winkel geopend. Tijdens de openingsuren kunnen jonge bezoekers tevens een potje FIFA19 spelen op de flex-unit van Heracles eSports. Ook zijn er allerlei activiteiten in en rond de winkel.