U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Parkeerboetes

Als u een parkeerboete heeft gekregen waar u het niet mee eens bent, kunt u bezwaar maken. U kunt ook spreken met de handhaver die u de boete heeft gegeven.

Wat u moet weten

Bekeuringen

Als u het niet eens bent met een parkeerboete kunt u een afspraak maken met de handhaver die u de bekeuring heeft gegeven. Bel daarvoor (0546) 54 11 11.

Bekeuring op kenteken

Met uw auto is een overtreding begaan. Daarom krijgt u als kentekenhouder een boete. U krijgt van het Centraal Justitieel Incassobureau een acceptgiro en een brief. In die brief staat hoe u bezwaar kunt maken tegen de boete.

Bekeuring op persoon

U heeft een overtreding begaan. Daarom krijgt u een boete. U krijgt van het Centraal Justitieel Incassobureau een acceptgiro en een brief. In die brief staat hoe u bezwaar kunt maken tegen de boete.

Naheffingsaanslag parkeerbelasting

U heeft bij een parkeerplaats met een parkeerautomaat niet of onvoldoende betaald of er was geen betalingsbewijs zichtbaar. Daarom krijgt u een naheffingsaanslag parkeerbelasting. Hier staat ook op hoe u bezwaar kunt maken tegen de naheffing.

Bußgeldbescheid Parkgebühren (Naheffing parkeerbelasting )

Sie haben zu wenig oder gar keine Parksteuer (Parkgebühren) bezahlt oder es war kein Zahlungsnachweis sichtbar. Deshalb erhalten Sie einen Bußgeldbescheid Parkgebühren (Knöllchen). Es gibt auch an, wie Sie das Bußgeldbescheid Parkgebühren widersprechen können.
Lesen Sie mehr auf der GBT-Website