Omleidingen rondom de Nieuwstraat

Publicatiedatum: 
26 jun 2018
Vanaf 4 juli is de Nieuwstraat gedeeltelijk dicht. De Nieuwstraat krijgt een nieuwe riolering en een nieuwe inrichting. Het werk begint bij de kruising Nieuwstraat – Schoolstraat – Acaciaplein – Nachtegaalstraat. Daarna gaat het in fases de hele Nieuwstraat door. Vanaf 4 juli is de eerste grote afsluiting: de kruising van de Nieuwstraat met de Nachtegaalstraat en de Schoolstraat is ongeveer 6 weken dicht.

Omleiding

  • Komt u vanaf de kant van de Nachtegaalstraat dan gaat u over Willem de Clercqstraat – Berlagelaan – Rembrandtlaan – Schoolstraat – Raveslootsingel
  • Komt u vanaf de Zuiderstraat, Violierstraat, Raveslootsingel dan gaat u over Burg. Raveslootsingel – Schoolstraat – Rembrandtlaan – Berlagelaan – Willem de Clercqstraat

De Nachtegaalstraat, Schoolstraat en Nieuwstraat vanaf het Verdiept Spoor t/m de Lindestraat zijn in fase 1 bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Ook geven we via borden rondom de afzettingen informatie. Te voet zijn alle woningen en bedrijven bereikbaar.

Tijdelijk parkeerterrein

Door de werkzaamheden zijn sommige parkeerplaatsen tijdelijk niet bereikbaar. In de eerste fase zijn er vervangende parkeerplaatsen bij de Acaciaschool. Deze zijn bereikbaar via een tijdelijk inrit aan de Nachtegaalstraat. Dit tijdelijk parkeerterrein is voor langere tijd parkeren. Dan blijft het parkeerterrein van Albert Heijn beschikbaar voor klanten.

Weten hoe de wegwerkzaamheden via kaart zijn? Zoek op ‘Nieuwstraat, Almelo’.