U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Lesprogramma Toekomstgericht ondernemen

Publicatiedatum: 
16 feb 2021
Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Misschien is het nu nog lastig te geloven, maar met de juiste draai aan uw businessmodel kunt u best wel eens sterker uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen hervormen of vernieuwen kan het programma ‘Toekomstgericht ondernemen’ misschien helpen. Dit programma wordt aangeboden door de gemeente Almelo in samenwerking met Qredits en ROZ groep.

U zult in de eerste zes weken elke week online klassikaal begeleid worden door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Het lesprogramma start op 1 maart 2021. De lessen zijn van 19.00 tot 22.00 uur. U kunt gratis meedoen aan dit lesprogramma.

Wat gaat u doen?

Na deze eerste 6 weken heeft u een nieuw businessmodel ontwikkeld. In de 100 dagen erna gaat u met de plannen aan de slag. Afhankelijk van de coronamaatregelen wordt er offline of online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal: waar staat u nu, zo’n kleine vijf maand later?

Inschrijven

Meteen inschrijven voor het programma? Bel met het ondernemersloket (0546) 54 16 00 of mail naar ondernemersloket@almelo.nl.

Back to top