Goed idee voor Almelo? Kom naar de ideeënmarkt op dinsdag 14 mei

De ideeënmarkt is voor iedereen die een goed idee heeft voor de stad. Dit kan en mag van alles zijn. Ook maakt het niet uit of het idee nog in de beginschoenen staat of juist al helemaal is uitgewerkt. De ideeënmarkt is dit jaar bij het Stadslab.

Tijdens de ideeënmarkt werkt het als volgt. U wordt ingedeeld bij één van de statafels. Deze tafel mag u zelf verder inrichten of aankleden om uw idee te ondersteunen, maar dit is niet per sé nodig. U kunt uw idee ook gewoon tijdens een gesprek uitleggen. De raadsleden komen tijdens de markt op een informele manier bij iedereen langs om alle ideeën te horen.

Doordat de hele gemeenteraad aanwezig is, is de markt ook heel geschikt voor mensen die alleen eens willen praten met een raadslid. Geldt dit voor u? Dan bent u dus ook van harte welkom.

De ideeënmarkt is op dinsdag 14 mei. Aanmelden voor de ideeënmarkt kan tot woensdag 1 mei via de raadsgriffie. Heeft u zich niet voor deze datum gemeld, maar wilt u nog graag deelnemen. Neem dan contact op met de raadsgriffie. Het e-mailadres is raadsgriffie@almelo.nl.

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd of uw idee geschikt is voor de ideeënmarkt? Ook dan kunt u contact opnemen met de raadsgriffie. Ze denken graag met u mee!