Langskomen? Maak eerst online een afspraak of bel (0546) 54 11 11.

Gemeente zoekt gedupeerde gezinnen toeslagenaffaire

Publicatiedatum: 
19 jan 2021
Bij de gemeente is niet bekend welke Almelose gezinnen getroffen zijn. Zowel de Belastingdienst als de gemeente roepen gedupeerde ouders op zich te melden bij de gemeente. Zodat gericht hulp kan worden geboden.

Helpen

Wethouder Arjen Maathuis wil ouders die dit is overkomen een helpende hand bieden. “We denken graag mee met gezinnen als er problemen zijn die het gevolg zijn van deze affaire. Betrokken professionals van de gemeente kunnen ouders helpen om over de volle  breedte hulp te bieden. Wij staan voor ouders klaar om snel met ze in gesprek te gaan en naar hun verhaal te luisteren.”

Problemen

De Belastingdienst compenseert de ouders die in de problemen zijn gekomen financieel. Maar dat is niet altijd genoeg. Getroffen gezinnen kunnen zich bij de gemeente melden voor hulp als er problemen zijn rondom bijvoorbeeld huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.
 

Gedupeerd door toeslagenaffaire? Bel ons

Almelose gezinnen die in de schulden zijn gekomen of andere problemen hebben door de toeslagenaffaire kunnen bellen met (0546) 54 11 11. 

Back to top