U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Fotowedstrijd

Altijd al uw foto op een ansichtkaart willen zien? En bent u een amateurfotograaf die soms uren in het gras ligt om die ene perfecte foto te maken? Dan dagen Almelo Promotie en gemeente Almelo u uit om mee te doen aan de fotowedstrijd. U kunt inzenden voor 4 thema’s: groen, water, techniek en talent. Meedoen kan van 7 september tot en met 1 november.

Doe ook mee en stuur uw foto(’s) naar fotowedstrijd@almelo.nl. Vermeld hierbij de locatie waar u de foto hebt gemaakt, uw contactgegevens en voor welk thema u meedoet.  Alle ingezonden foto’s kunnen, natuurlijk met vermelding van uw naam, worden gebruikt voor de website, folders en sociale media kanalen van Almelo Promotie en de gemeente.

Spelregels

  • U levert de foto als het originele bestand in via fotowedstrijd@almelo.nl. Meld ook de locatie. Vermeld in de mail ook uw naam, telefoonnummer en de locatie waar de foto is gemaakt. Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen over de fotowedstrijd.
  • De foto moet in Almelo zijn gemaakt.
  • De foto moet actueel te zijn. Dat betekent: niet ouder dan één jaar.
  • De foto heeft geen beeldmerk.
  • U bent zelf de maker van de foto en u bent geen beroepsfotograaf.
  • De maker van de foto blijft te allen tijde verantwoordelijk voor eventuele inbreuk op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden. Wees er zeker van dat zo’n inbreuk niet aan de orde is, voordat u uw foto aanlevert.
  • Is er op de foto iemand herkenbaar in beeld? Dan is het belangrijk dat u van die persoon (of personen) toestemming hebt gekregen voor publicatie.
  • Met het insturen geeft u toestemming aan Almelo Promotie en gemeente Almelo om de foto, met naamsvermelding, te mogen gebruiken voor promotiedoeleinden. Almelo Promotie en gemeente Almelo zijn daarvoor geen vergoeding verschuldigd aan de maker van de foto.
  • Almelo Promotie en Gemeente Almelo houden zich het recht voor om ingezonden foto’s niet mee te nemen in de selectie. Deze worden dan ook niet gepubliceerd op sociale media.

Jury en bekendmaking

De ingezonden foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Almelo Promotie. Het publiek mag een stem uitbrengen voor zijn of haar favoriete foto. Uit de populairste foto’s kiest de jury, die bestaat uit burgemeester Arjen Gerritsen, beroepsfotograaf Rikkert Harink, Studio 15 en Marianne van de Steeg van Almelo promotie, de winnende foto.

Op 11 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze fotograaf ontvangt een leuke en toepasselijke prijs. Per categorie kiest de jury ook een winnaar. Deze fotografen krijgen een setje ansichtkaarten.