U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Elektrische deelscooters Go Sharing nu ook in Almelo

Publicatiedatum: 
31 mrt 2021
De deelscooters van GO Sharing zijn nu ook in Almelo. Het bedrijf plaatst 100 elektrische scooters, die via de GO Sharing app zijn terug te vinden en te reserveren. De gemeente ziet de komst van het elektrisch deelvervoer als “een belangrijke bijdrage aan het doel om het verkeer in Almelo te verduurzamen”.

Duurzaam alternatief

“De deelscooters van GO Sharing zijn een duurzaam alternatief voor een stadsritje met de auto. Het elektrische deelvervoer draagt daarom bij aan onze doelstelling om het verkeer in Almelo te verduurzamen. Bovendien zal het deelvervoer verkeersopstoppingen en parkeerproblemen terugdringen,” zegt wethouder Arjen Maathuis.

24  uur per dag

De deelscooters  bieden een gemakkelijke en duurzame manier om te reizen, zowel binnen Almelo als naar Hengelo. Daar zijn de deelscooters al enige tijd te vinden, net als in buurstad Enschede. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100 procent elektrisch. De accu’s van de groene scooters worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. 

Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat deze scooters correct gebruikt worden. Ervaart u overlast van (een gebruiker van) GO Sharing? Het bedrijf is blij met uw melding en onderzoekt uw klacht. Er is een speciaal meldingsformulier.

Lees hier hoe het gebruik van deelscooters werkt

Back to top