U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

Deel uw mening: enquêtes over mobiliteit in Almelo

Publicatiedatum: 
6 nov 2020
Zijn er genoeg fietsvoorzieningen in de binnenstad? Geeft goederenvervoer overlast? Zou u een auto of scooter willen delen met anderen? En wandelt u prettig over de Gravenallee? Deze en andere vragen stellen studenten van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling via onderstaande enquêtes.

De studenten doen voor de gemeente onderzoek naar deelmobiliteit, fietsen in de binnenstad, goederenvervoer in de binnenstad en - in een aparte enquête - hoe aantrekkelijk bepaalde locaties zijn om te wandelen. Vanwege de coronamaatregelen gaan ze niet de straat op en vragen daarom of u de enquêtes online wilt invullen.

Vul de enquêtes online in

Deel uw mening en vul hier de vragenlijst over mobiliteit in. En geef hier u mening over wandelen op verschillende locaties. Het invullen van beide enquêtes duurt ongeveer 15 minuten. Uw antwoorden zijn anoniem en worden zorgvuldig verwerkt.  

Onderzoek in Almelo

De studenten van de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden doen onderzoek in Almelo. Ze kregen de opdracht om een mobiliteitsplan te maken en moeten daarbinnen verschillende thema's behandelen. De resultaten gebruiken ze voor het opstellen van een adviserend rapport aan de gemeente. In januari presenteren de studenten de resultaten. Het rapport van de studenten gaat bij het aanpassen van het verkeersbeleid een rol spelen.