U kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Bel daarvoor met (0546) 54 11 11. 

De aanslagen gemeentelijke belastingen worden verstuurd

Publicatiedatum: 
17 feb 2021
Vanaf deze week verstuurd GBTwente de aanslagen gemeentelijke belastingen. U vindt de aanslag gemeentelijke belastingen eind februari in uw Berichtenbox van MijnOverheid of per post in uw brievenbus. Op deze aanslag ziet u de bedragen voor de verschillende belastingsoorten zoals bijvoorbeeld de afvalstoffenheffing. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding aanvragen of bezwaar maken.

Dit jaar ziet de aanslag er wel wat anders uit. GBTwente wil gemeentelijke belastingen persoonlijk en begrijpelijk maken. Daarom heeft GBTwente, met hulp van inwoners uit het verzorgingsgebied, het uiterlijk van de aanslag vernieuwd. Aan de inhoud is niets veranderd. U ontvangt nog steeds een aanslag voor alle belastingsoorten die voor u gelden.

Heeft vragen over de aanslag of klopt er iets niet?

Heeft u vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen of klopt er iets niet? Neem dan contact op met GBTwente. Zij helpen u graag. Samen met u bekijken ze de aanslag en helpen u bij eventuele vervolgstappen.

Bezwaar maken

Niemand wil te veel gemeentelijke belasting betalen. Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde? Dan kunt u bij GBTwente binnen twee stappen snel, makkelijk en gratis bezwaar maken. U ontvangt hiervoor een brief met een unieke QR-code. Deze brieven worden los van de aanslag gemeentelijke belastingen verstuurd. Het kan daarom gebeuren dat u deze al iets eerder krijgt dan de aanslag zelf.

Back to top