Almelo Speld voor Leo Brama

Publicatiedatum: 
25 jan 2019
Burgemeester Arjen Gerritsen verraste vrijdagavond 25 januari Leo Brama, oud-voorzitter van de Bowls Club Almelo, met de Almelo Speld.

Tijdens het voorzittersdiner van het Sportbedrijf Almelo ontving Leo Brama de Almelo Speld uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen. Leo Brama was van 2009 tot eind 2018 voorzitter van de Bowls Club Almelo. Hij pakte de draad op toen de gemeentelijke subsidie voor bewegen voor ouderen eindigde. Op geweldige positieve wijze bestuurde Leo Brama jarenlang de Bowls Club Almelo: altijd denkend in kansen en op zoek naar wat mensen verbindt. Met zijn niet aflatende inzet legde hij een stabiele basis voor de vereniging. In 2017 werd hij met zijn echtgenote Nederlands Kampioen Bowls. Brama stimuleerde afgelopen jaren vooral ouderen om te blijven bewegen. Al deze verdiensten maakten dat hij de Almelo Speld kreeg toegekend.

Almelo Speld
De Almelo Speld is er voor mensen die iets bijzonders doen voor hun buurt of de stad. Of die iets buitengewoons hebben gepresteerd in de wetenschap, kunst, cultuur of sport. Kent u iemand die volgens u in aanmerking komt voor de Almelo Speld? Stuur een e-mail naar de gemeente: gemeente@almelo.nl.